Sant Jordi…joies,llibres,roses,emocions…una diada molt nostra

Enguany Sara Castells.joiera i LLegim?…llibreria.;han col.laborat a l’hora de celebrar una diada tan nostra.
En les vitrines de l’espai Sara Castells s,hi trobaven títols de llibres on la trama i l’argument giraven entorn la joia,llibres tècnics i vinculats en el món dels sentiments.Collars i braçalets,realitzats en pell de pergamí on s,hi pot escriure aquell sentiment envers a la persona que estimem…arracades i penjolls d’argent amb pètals de rosa…to un ventall de possibilitats per un dia tant especial.
En la col.laboració també es va poder participar en el concurs LA JOIA DEL LLIBRE…UN LLIBRE ÉS UNA JOIA. on es sortejava una joia i un llibre omplint previament la butlleta que en cada establiment es podia trobar respectivament.